Emisiunea pasul fortunei 04-10 noiembrie

Emisiunea pasul fortunei pentru saptamana 04-10 noiembrie. Vezi ce prezic astrele pe scurt pentru fiecare zodie:
Pentru cei nascuti in zodia Berbecului astrele le promit ipostaze bune, plăcute, confortabile, cel puţin în relaţiile parteneriale, ale planetei Venus. Nativii din zodia Taur isi vor continua secventele de viata care aduc un comportament competitiv si vor fi foarte revoltatori. Pentru cei nascuti in Gemeni, in aceasta periada in viata lor se pune amprenta pe miscarea retrograda a planetei Jupiter. Racii vor avea parte de tainicie, ganduri care ii va face sa actioneze in consecinta. Cei din zodia Leului vor aparea nervi, nemultumire, din cauza casei.

Fecioarele raman fixate in proiecte si nu vor depasi preocupările care se întorc mereu şi mereu în acelaşi loc. Balantele vor avea parte de bucurie, stari de bine, calm si implinire. Scorpionii vor avea parte de nesansa din punct de vedere material. Pentru cei din Sagetator miscarea mercuriana le devine nefavorabila.
Capricornii pot avea parte de surprize pe multiple planuri, bucurii si solutii favorabile. Nativii din Varsator trebuie sa aleaga intre doua directii. Pestii au parte de tranzitul planetei Neptun care le aduce alinare si speranta